Sponsorkliks

Sponsor HSV Phoenix gratis met Sponsorkliks

Met SponsorKliks kun je nu zelf een financiële bijdrage leveren aan HSV Phoenix, zonder dat het je een cent extra kost! 

Reserveer een restaurant online via Dinnersite.nl of bestel online een pizza via o.a. Thuisbezorgd en HSV Phoenix ontvangt geld in de clubkas. Via de speciale sponsorklikpagina kun je tevens bij diverse webwinkels bestellen. Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan ook naar HSV Phoenix.

En nogmaals, het kost u niets extra!

Wil jij HSV Phoenix ook GRATIS sponsoren? Zorg er dan voor dat je voortaan je online aankopen doet via de website van HSV Phoenix of direct via de speciale sponsorklikpagina. Voor jou een kleine moeite, voor HSV Phoenix directe inkomsten. Stel je eens voor wanneer alle leden dit zouden doen? Vertel dit daarom door aan andere mensen die HSV Phoenix een warm hart toedragen.

Hoe Sponsorkliks werkt:

Ga naar onze sponsorklikspagina: Klik hier.

Vervolgens klik je op een van de winkelbuttons (zie voorbeeld in onderstaande foto) de website van de winkel wordt dan geopend en daar kun je de aankopen doen en automatisch sponsor je HSV Phoenix. Zonder veel moeite!

Wil je nog sneller naar deze webwinkels, zet dan deze pagina in je favorieten, bladwijzer of werkbalk van je webbrowser.