Sponsor Worden?

Wilt u ruime naamsbekendheid voor een klein sponsorbedrag?

Dat kan! Bij Honk- en Softbalvereniging Phoenix.

Wellicht heeft u nooit eerder gedacht aan sponsoring van een honkbal- of een softbalvereniging. HSV Phoenix uit Zeist bestaat al meer dan 40 jaar en groeit. Ons Heren 1 team speelt zelfs landelijk in de tweede klasse. Daarnaast spelen er nog twee seniorenteams en vier jeugd­teams in de regionale competitie.

Zou het niet mooi zijn om uw logo op een van de reclame­borden langs het veld te zien staan of op een tas, jas of tenue? Wij hebben diverse mogelijkheden om uw bedrijf onder de aandacht te brengen. En… u helpt ons enorm!

We hopen u binnenkort te begroeten als sponsor van
Honk- en Softbalvereniging Phoenix.

Waarom sponsoren

HSV Phoenix speelt met haar 8 teams voornamelijk in regionale competities. Elke week hebben we dus veel bezoekers uit de provincie Utrecht. Een uitzondering hierop is het Heren 1 team; zij spelen landelijke hoofdklasse. Wanneer u uw bedrijf verbindt aan onze vereniging, biedt dit dus uitste­kende mogelijkheden tot het uitdragen van naamsbekendheid, zowel binnen als buiten de regio Utrecht! Phoenix heeft twee velden met goede mogelijkheden voor reclame. Phoenix heeft een goede naam en achterban opgebouwd in Zeist en omstreken. Een groot deel van deze naams­bekendheid is verkregen door het Zeister Slot Toernooi.

Het Zeister Slot Toernooi

Het Zeister Slot Toernooi is een driedaags internationaal toernooi, dat elk jaar met Pinksteren georganiseerd wordt. Het is een toernooi waar veel bezoekers op afkomen. Het toernooi geniet grote bekendheid in de softbalwereld binnen én buiten Nederland. De nationale teams van Nederland, Tsjechië en Denemarken doen ieder jaar mee. Ook teams als Lakenheath (USA), Meteors (UK), Penguins (Dene­marken) zijn er bij!

Door de groei van de vereniging en het bereiken van de landelijke competitie denken wij dat u in de roos schiet door onze vereniging te sponsoren. 

Wilt u meer informatie of heeft u interesse in andere mogelijkheden tot sponsoring van onze vereniging, vraagt u dan naar ons uitgebreide sponsorplan. Vul dan onderstaand formulier in.